Projecten

Dagelijkse kost - Winterkost

Het eerste deel uit dé nieuwe bestseller-reeks van Jeroen Meus. Een samenwerking met VRT, Manteau en Hotel Hungaria.

Dagelijkse kost - Koken met gezond verstand II

Het tweede deel uit dé bestseller-reeks van Jeroen Meus, met meer dan 150.000 verkochte exemplaren! Een samenwerking met VRT, Manteau en Hotel Hungaria.

Dagelijkse kost / Serveerplanken en -borden

Wat is er heerlijker dan met vrienden of familie rond 1 tafel te zitten en 'food te sharen'? Niks, toch? 4Tops creëerde een unieke antipasti-lijn. 12 SKU's in totaal, ambachtelijk gemaakt uit het beste hout. Een samenwerking tussen 4Tops, VRT en A'domo.

Dagelijkse kost / Pannenlijn 2017

Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. Logisch, want een keramische antikleeflaag is gemaakt zonder schadelijke stoffen. Een samenwerking tussen 4Tops, VRT en The Cookware Company.
www.dagelijksekostpan.be

Dagelijkse kost / 5 kookboekjes

Een selectie van de lekkerste recepten uit Dagelijkse kost. Het resultaat? Een reeks van 5 mooie thema-kookboeken. Familiekost, snelle kost, feestelijke kost, zoete kost en vriendenkost. Een samenwerking tussen 4Tops, VRT en De Persgroep.

The Perfect Collection by Karen Damen

Wat doe je als je de vraag van het strafste Nederlandse lingerie-merk krijgt om een samenwerking aan te gaan met de strafste Vlaamse 'madam'? Er op ingaan, natuurlijk! Een unieke samenwerking tussen 4Tops en Sapph.

Dagelijkse kost - Koken met gezond verstand

Hét (ver)nieuwe(nde) boek van Jeroen Meus. Van concept, over samenstelling tot lay-out. 'De' 4Tops waren werkelijk overal. Een samenwerking met VRT, Manteau en Hotel Hungaria.

Jeroen Meus Cookware

De langverwachte potten&pannen-collectie van Jeroen Meus. De samenstelling, het design en de verpakking: alles ging door hoofd en handen van 4tops.
www.vraaghetaanjeroenmeus.be/cookware

Blokker instruction days

Hoe kan je het best de Cookware-collectie van Jeroen Meus in de markt zetten? Door een cool evenement te organiseren! Een samenwerking tussen 4Tops, Blokker en The Cookware Company.

40 jaar JBC

Ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van JBC én de lancering van de eerste kledingcollectie van Jeroen Meus creëerde 4Tops een gebakje op maat van de klant: Cappucino in a Cup! Een samenwerking tussen 4Tops, JBC, De Persgroep en T-cake.

vraaghetaanjeroenmeus.be

Communitywebsite waarop iedereen met om het even welke culinaire vraag terecht kan. Een samenwerking tussen 4Tops en Hotel Hungaria.
www.vraaghetaanjeroenmeus.be

Lekker onderweg

5-delige boekenreeks waarin Jeroen Meus op zoek gaat naar de leukste culinaire plekken in Vlaanderen. Een samenwerking tussen 4Tops en De Persgroep.
www.lekkeronderweg.be